Foredrag: Ølmave – eller bare insulinresistent

Foredrag Ølmave

Mange danskere har problemer med ølmave eller æblefedme
(fedt lige på maven), forhøjet blodtryk og kolesterol, ustabilt blodsukker
og for kvinders vedkommende barnløshed eller uønsket hårvækst som
overskæg. Nogen bliver tykkere og tykkere trods de samme spise- og
motionsvaner som så mange andre, og de forsøger faktisk at passe på sig selv.
Men det ser bare ikke sådan ud – måske lider de af insulinresistens.

 

Når du har hørt foredraget Ølmave – eller bare insulinresistent, så ved du…

  • Noget om blodsukker, diabetes, og hvad det vil sige at være insulinresistent
  • Hvilke fødevarer, der er optimale for at forebygge og behandle insulinresistens og diabetes
  • At mange hjælpes rigtig godt gennem kostændringer
  • Hvilke næringsstoffer, der er centrale for at forebygge og støtte en type 2 diabetes

 

Book et foredrag til din…

  • Diabetesforening
  • Arbejdsplads
  • Kommune m.fl

Til et foredrag kommer jeg typisk ½ time før foredraget begynder for at gøre klar og hilse på dig.
Når foredraget er i gang sørger jeg for at indlægge pauser efter aftale med dig.
Foredraget skræddersyes så det passer til din målgruppe. Hvis du har specielle områder,
som du ønsker ekstra fokus på, så tilpasses foredraget efter disse.
Jeg slutter altid til den aftalte tid.
Der er mulighed for spørgsmål, debat, gruppearbejde og diskussion.

 

Prisliste eksklusiv transport:

1-1½ time (typisk aften foredrag) kr. 5.500,-
2-2½ time (typisk aften foredrag) kr. 7.500,-
½ dag (3-4 timer inkl. pauser) kr. 9.000,-
Hel kursusdag (6-7 timer inkl. pauser) kr. 11.500,-

Til transport regner jeg statens takster, dvs. 3,73 kr. pr. km. Der kan komme udgifter til færge, bro, fly eller en overnatning. Der regnes ikke transport i en radius af 20 km.

Køb
Send en mail til info@karennorby.dk og skriv gerne dine specifikke ønsker, dato, tid og sted
Du kan også kontakte mig på telefon 27 52 90 36

Pin It on Pinterest

Hjemmesiden bruger cookies. Du skal acceptere dette, for at få den bedste oplevelse på mine sider. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk