Psykisk sygdom er Danmarks største folkesygdom. Flere danskere lider af psykisk sygdom end kræft, diabetes og hjertekarsygdomme, og antallet er stærkt stigende. I Danmark får hver tredje af os på et tidspunkt i livet en psykisk sygdom, og hvert år har flere end 700.000 voksne symptomer på det.
Det vi spiser, og den måde vi lever på, påvirker vores psyke. I dette foredrag får du viden om, hvordan kosten påvirker hjernen. Du præstenteres for forskning, konkrete succeshistorier og trin for trin-model. Modellen giver mulighed for at starte, hvor du/I er.
Foredraget tager udgangspunkt i bogen ”Mad til hjernen – trin for trin”.
Læge, Pia Norup, skriver følgende om bogen: ”Denne bog er både vigtig og et fantastisk redskab til at komme i gang med at spise bedre for din hjerne. Der er virkelig meget at hente i kosten, og man kan faktisk få det bedre.”
Foredraget er relevant for…
- Alle, der er nysgerrig på sammenhængen mellem den mad vi spiser og vores psykiske helbred
- Personer, der arbejder professionelt med mennesker med psykiske lidelser
- Mennesker, der har udfordringer mentalt
Når du har hørt dette foredraget, så ved du…
- At der forskes en del i kost og psyke
- Noget om inflammation, fordøjelsen og næringsstoffer i relation til hjernesundhed
- Hvor du kan sætte ind, og hvad du kan starte med
- Hvilke fødevarer, der er optimale for en sund og rolig hjerne
Foredraget koster kr. 100,-
Du vil modtage foredraget på to videoer, som du kan se online. Foredraget kan også downloades.
Køb foredraget her